Страст за обработка на слика, страст за работа со Вас

Грејс, маркетинг и односи со јавноста

Развијте ја вашата кариера колку што е можно повеќе

Сидарт, продажба и консултантски услуги

Ние претставуваме многу повеќе од деловно работење

Грејам, управување

Страст за обработка на слика, страст за работа со Вас

Клер, деловна администрација

Развијте ја вашата кариера колку што е можно повеќе

Антонело, продажба и консултантски услуги

Заедно ќе ги постигнеме нашите цели

Оливер, деловни решенија и ИТ со Никола, продажба и консултантски услуги

Кариери во Canon

Кариерата во Canon зависи само од страста која ги поттикнува нашите луѓе да работат, а тоа е една од причините поради која сме лидер во иновативноста за обработка на слики, од потрошувачи и деловно работење до емитување и медицински производи, решенија и услуги.

Продажба и консултантски услуги

Ако отсекогаш сте сакале да бидете дел од тим кој продава глобално признаени услуги и решенија и имате огромна страст кон обработка на слики, тогаш во Canon можете навистина да напредувате во вашата кариера.

Маркетинг и односи со јавноста

Навистина се гордееме со тоа што го работиме и сакаме да го споделиме тоа со светот. Тука се вклопувате Вие. Со задачи како маркетинг на канали за корисници, деловно планирање и управување со производи, нашите тимови за маркетинг и односи со јавноста постојано работат на нашите услуги и решенија.

Деловни решенија и информатичка технологија

Ако сакате предизвици и сакате да бидете интегрален дел од она што го работиме, придонесете за подобрување на решенијата на клиентите и направете инфраструктура која ќе ни овозможи да продолжиме со деловното работење.

Деловна администрација

Знаете да решавате проблеми, можете да се справувате со предизвици и да пронаоѓате нови пристапи за олеснување на нашите процеси и да поставите одлична структура за нашето деловно работење со цел да добиеме подобри резултати.

Управување

Треба да бидете посветени на доживувањето на потрошувачите и луѓето. Нашата цел е да создадеме деловно работење преку подобрување на нашите луѓе.

Дипломирани студенти и стажисти

Одлучувањето што да се прави по завршување на колеџ или факултет може да биде тешка задача, па затоа нашите програми за дипломирани студенти и стажисти се дизајнирани да ви го обезбедат потребното искуство за да ја развиете вашата кариера во дисциплината која сте ја избрале. Прочитајте ја приказната на Сара.

Запознајте се со нашите луѓе


Како да останете поврзани со нас

Без разлика дали станува збор за сервисен техничар во Шведска или професионалец за продажба во Шпанија, ние активно Ве охрабруваме да ги истражите можностите за својата кариера во Canon. Не секоја локација ги содржи сите видови на работа, но секаде постојат интересни можности.

Замислете си дека работите во Canon

На Canon му се најважни неговите вработени и ние сме посветени да обезбедиме пријателско и балансирано работно опкружување. Исто така, имаме силна поврзаност со нашите потрошувачи, благодарение на нашиот бренд од светска класа. Замислете си дека работите во Canon за да видите дали ова место е вистинското за Вас.