no consumer
Mosaic of images from Canon news

Прес центар

Добредојдовте во прес центарот на Canon. Овде ќе најдете информации од печатот од сите деловни групации на Canon, почнувајќи од изданија од печатот и стручни водичи па сè до комплет промотивни материјали за специфични настани и огромен избор на слики.


Ресурси за печатот - Информации за медиуми и новинари


spacer
            image
Изданија од печатот
Новости за Canon Inc
Информации
Библиотека за слики