no consumer

Повеќенаменски камери

ME20F-SH

ME20F-SH

Компактен и лесен, овој иновативен фотоапарат со Full HD нуди одлични перформанси при слаба осветленост и можност за инфрацрвени зраци со ненадмината чувствителност, преку ISO 4 милиони (+75dB), што ви отвора нов свет за креативно снимање.

ME200S-SH

ME200S-SH

Компактна, лесна и приспособлива видеокамера со Dual Pixel CMOS AF и Super35mm сензор која снима неверојатни Full HD видеоснимки со максимум 50P/59,94P и нуди извонреден динамички опсег со 12 чекори и максимален еквивалент на ISO од 204.800.

RC-V100

RC-V100

Далечинскиот управувач RC-V100 од Canon им нуди поголема слобода на корисниците на видео камери. Без разлика дали сте во студио, на некоја локација или некаде каде што досега не сте можеле да пристапите, тој нуди жична далечинска контрола за речиси секоја функција на видео камерата.