Pixma G3400 lifestyle home enviroment
no consumer

Печатачи што се дополнуваат со мастило

Печатете на едноставен начин со серијата PIXMA G. Отпечатени материјали со висок квалитет, врвни перформанси и мали трошоци.

PIXMA G4400

Овој повеќефункционален печатач од серија PIXMA G со резервоари за мастило што се дополнуваат овозможува лесно печатење на големи количини со мали трошоци со помош на функциите за праќање факс и ADF. Добијте функции за поврзување преку WiFi и Cloud сместени во стилско куќиште.

Printers Essen PACK SHOT

PIXMA G4400

Добијте повеќе со помалку трошоци. Ви ги претставуваме најновите технологии за практично и достапно печатење во домот.

Pixma G4400 in situ
Pixma G3400 Tehcnical image in use

Создаден да понуди разновидни опции. Дизајниран да изгледа одлично. Економично печатење - во секакво опкружување

Благодарение на елегантниот дизајн и разновидните функции, серијата G на Canon нуди економично и достапно печатење – во секакво опкружување.

Во домот

Безгрижно печатење со голем обем во вашиот дом. Печатачите што се дополнуваат со мастило од Canon се идеални за семејна употреба, едноставно се поставуваат и дополнуваат и ви овозможуваат да печатите документи и фотографии.

PIXMA G3400 at home situ

Во канцеларијата

Совршен за мала или домашна канцеларија. Серијата PIXMA G ви овозможува да бидете попродуктивни и да печатите голем обем на страници - без да се мачите и често да менувате мастила.

PIXMA G3400 in the office situ
PIXMA G3400 educational useage

Образование

Сигурно печатење на големи количини - им помага на студентите да ги исполнат крајните рокови, а создава мали работни трошоци.

PIXMA G3400 retail environment

Малопродажба

Совршен деловен придружник за продавачите - им овозможува да печатат сè што им е потребно за да продолжат со деловното работење непречено.

PIXMA G3400 video page yields

Погледни ги сите функции

Технологија

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.

PIXMA TS9050 close up product shot

Дали барате поинаков печатач?

Разгледајте ја нашата палета на печатачи и дополнителна опрема за печатење.

Дознајте повеќе