Cinema EOS
no consumer

Кино EOS уреди

Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

EOS C300 Mark II

Многу креативна и практична 4K видеокамера за режисери и емитување

EOS C300 Mark II

EOS C300 Mark II

Креативна и практична алатка за снимање во 4K која снима неверојатни 4K/Full HD видеоснимки со 15 чекори за динамичкиот опсег.

EOS C300 Mark II