Canon Pro Camcorders
no consumer

Професионални видео камери

Извонредни перформанси, едноставно ракување

XF205

Професионална видео камера со можност за поврзување во студио, комбинирајќи ја практичноста со одличните перформанси.

XF205

XF205

Лесна и разновидна HD видео камера која е погодна за сите услови за снимање.

XF205