Канон Европа

Доколку имате ефикасна структура на организацијата, можете да постигнете највисоки нивоа на перформанси

Во 2002 година, Канон Европа претрпе значително преструктуирање. Нашите извори во Европа сега ги сочинуваат:
· стратешка централа во ОК, која е дом  на нашиот тим на Канон за Деловни решенија и каде што работи Центарот за корпоративна стратегија,
· оперативна централа во Холандија, седиште на тимот на Канон за Потрошувачка визуелизација и Европскиот центар за логистика (ЕЦЛ),
· тимот ЕЦЛ, со седиште во Ротердам, кој секојдневно прима илјадници нарачки,
· над 20 локални продавници во земјата,
· центар за истражување и развој во Франција

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ...
Деловната активност на Канон Европа сочинува речиси една третина од вкупниот глобален приход од продажба во повеќе од 100 земји во Европа, Средниот Исток и Африка. 

spacer
					image

За Канон

Филозофија
Canon ширум светот
Canon во Европа
Counterfeit