Општи правила и услови за купување

Доколку нудите производи и/или услуги кон организација на Canon во Европа, Блискиот Исток и Африка („EMEA“), важи потпишаниот договор. Во случај да не се потпише одреден договор, важат Општите правила и услови за купување за сите производи и/или услуги овозможени од ваша страна кон релевантната организација на Canon во рамките на EMEA, коишто можат да се видат и да се преземат преку линкот подолу.