Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Забрзајте го работењето со подобрување на протокот на информации

Предизвици

Денешната експлозија од податоци значи дека ракувате со повеќе документи и информации од кога и да било досега, а сите тие треба да бидат достапни како во канцеларијата, така и далечински. Да се забрза комуникацијата во вашето деловно работење, а истовремено и да се заштити безбедноста на податоците не е едноставно.

Нашите иновативни алатки за управување со информациите и печатењето ви го олеснуваат споделувањето документи од канцеларијата и во движење, без разлика дали тоа е лично, виртуелно или во печатена форма.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Студија за анализа

Дознајте како ѝ помогнавме на болницата St. James да се справи со огромни количини на доверливи информации на побрз и поефикасен начин, притоа засилувајќи ја безбедноста на податоците.

Дознајте повеќе

Контактирајте нè

за да дознаете како можеме да ви помогнеме да го забрзате вашето деловно работење

Дознајте повеќе

Апликации за клиенти

Соработка со проектот AEC

соработка на проект за архитектура, инженерство, конструкција и управување
Олеснете го развојот на проектите преку обезбедување брз и едноставен пристап на акционерите до информациите за дизајнот, независно од местото на кое работат. Дознајте како нашите решенија за скенирање, печатење и споделување ќе ви помогнат да го подобрите управувањето на проектите за градба.

Управувани услуги за печатење

управувани услуги за печатење
Пренесете го вашето печатење на повисоко ниво нашето решение за управувани услуги за печатење. Колку и да е голема вашата организација и колку и да е сложена вашата печатарска услуга, нашите MPS решенија ја зголемуваат продуктивноста и ги намалуваат трошоците и отпадните материјали.

Дигитализирање на документи

скенирање и автоматизација на документи
Во денешниот дигитален свет, неможноста за брза обработка на документите може да го забави вашиот бизнис. Работете побрзо и поефикасно без користење на хартија и овозможете им на вашите работници пристап до документите, каде и да се.

Печатење документи на барање

комуникација на барање
Неефикасните производствени работни процеси ја успоруваат вашата организација. Дознајте како да го подобрите квалитетот и доследноста на материјалите што ги печатите, а притоа да ја зголемите продуктивноста и да заштедите пари со печатењето документи на барање.

Може да ве интересира и

  • Canon
  • ...
  • Управување со информациите и печатењето - Забрзување