АПЛИКАЦИЈА

Апликација Nail Stickers Creator for Canon

Создајте сопствени дизајни на налепници за нокти за да ги усогласите вашите нокти со вашето расположение, облека или настан со оваа бесплатна апликација за налепници за нокти за iOS и Android.

Апликација Nail Stickers Creator for Canon

Бесплатна апликација за создавање матрици за дизајни на нокти за печатачи од Canon

Реализирајте ги вашите креативни дизајни за нокти со апликацијата Canon Nail Sticker Creator. Изберете постоен дизајн и персонализирајте го или претворете ги вашите фотографии и илустрации во дизајни за налепници за нокти.
 • Можете да користите голем број дизајни

  Со стотици постојни дизајни подредени во категории, можете лесно да најдете стил за вашиот изглед.

 • Уредете и прилагодете ги вашите налепници за нокти

  Додајте печати или текст во постојниот дизајн за персонализиран изглед и чувство.

 • Создајте сопствени дизајни на налепници за нокти

  Претворете ги вашите фотографии и илустрации во уникатни дизајни за нокти и изразете ја вашата креативност на нов начин.

 • Споделете ги вашите креации со други луѓе

  Префрлете ги вашите налепници за нокти и споделете ги со пријателите за да го усогласите вашиот изглед.

 • Дизајнирајте и печатете од една апликација

  Создавајте и печатете матрици за дизајни за нокти во домот, користејќи компатибилен печатач и хартија за налепници за нокти од Canon што може да се печатат.

Достапно на iOS и Android

Преземете ја апликацијата Nail Stickers Creator for Canon

Компатибилност

Погледнете ги поддржаните печатачи на следниот веб-сајт .

Слични статии

Може да ве интересира и…

 • Жена држи таблет-уред што прикажува слика. Во заднина се гледа печатач.

  Апликација PRINT Inkjet/SELPHY од Canon

  Зачекорете во светот на поврзување преку Wi-Fi и подобрете го начинот на кој печатите, копирате и скенирате.

 • Creative Park App

  Creative Park

  Од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот и додајте уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување.

 • Easy-PhotoPrint Editor

  Апликација за печатење фотографии што е едноставна за користење и наменета за лесно и креативно приспособување и печатење на сликите од вашиот телефон, таблет-уред и од Cloud.

 • image.canon

  image.canon

  Непречено префрлување слики и видеоснимки од вашиот фотоапарат од Canon во вашите уреди и на веб-услугите.