WHEN SCHOOL AND FUN GO SIDE BY SIDE
alt text goes here

КОГА УЧИЛИШТЕТО И ЗАБАВАТА

ОДАТ ЗАЕДНО

Подгответе се за новата школска година! Доаѓа новата школска година и ние сме овде да ви помогнеме да го подготвите вашето дете.
Придружете ни се и откријте неверојатни производи и корисни совети кои ќе го направат подготвувањето за училиште уникатно искуство за двајцата!

Подготвувањето за училиште е забавно!

Подготвувањето за училиште може да биде многу повеќе од само купување на генерички материјали од списокот. На следното шопинг патување потрудете се да купите печатач на Canon кој ќе го користите преку целата школска година за да креирате со вашето дете. Почнете да го користите веднаш со тоа што ќе испечатите прилагодлив распоред или бележник за да ја започнете одлично новата школска година. Потоа користете го и повеќе за време на школската година за печатење на цртежи за пополнување, различни материјали за читање и текстови, слики, игри – нашите печатачи се подготвени за секаква задача!

Getting ready for school is fun!

Canon промоција Враќање во училиште 2019

Одредби и услови

Back to school promotion

ПРОИЗВОДИ КОИ УЧЕСТВУВААТ ВО ПРОМОЦИЈАТАТА

Производ Намалени цени Додадена вредност
PIXMA MG2550S Намалени цени /
PIXMA TS315X Намалени цени /
PIXMA TS505X Намалени цени /
PIXMA TS515X Намалени цени /
PIXMA TS625X Намалени цени /
PIXMA TS825X Намалени цени /
PIXMA TS915X Намалени цени /
PIXMA TR4550 Намалени цени /
PIXMA TR7550 Намалени цени /
PIXMA TR8550 Намалени цени /
PIXMA MG3050 Намалени цени /
PIXMA MG3650S Намалени цени /
PIXMA G1411 Поклон дополнителен комплет бои 1
PIXMA G2411/15 Поклон дополнителен комплет бои 1
PIXMA G3411/15 Поклон дополнителен комплет бои 1
PIXMA G4411 Поклон дополнителен комплет бои 1

 Canon промоција Враќање во училиште 2019

ПРОМОТОР И УЧЕСНИЦИ

1. Промоторот е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria („Промотор”).

2. Сите учесници („Учесници”) мора да бидат државјани на Р.Македонија и да бидат постари од 18 години.

3. Вработените кај Промоторот, нивните подружници, фамилии, агенти и други страни директно вмешани во оваа промоција и спонзорството, не се квалификуваат за учество.

4. Сметаме дека со набавувањето на одреден производ на Canon во рамките на оваа промоција, сите учесници се согласни да бидат обврзани со одредбите и условите на истата, освен ако е наведено поинаку во писмена форма.

5. Оваа промотивна понуда важи само за набавените производи во рамките на Општите одредби и услови („Промотивни производи”) во периодот од 25.8.2019 до 5.10.2019 година. Набавките направени по крајната дата за оваа промоција, 05-ти Октомври, 2019-та година, нема да се квалификуваат според одредбите на промоцијата;

6. Промоцијата трае сè до завршувањето на залихите;

7. Промоцијата не може да се пренесе на друго лице и не може да биде заменета со готовина или со пониска цена.

ОТКАЖУВАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТ 

8. Промоторот го задржува правото да дисквалификува непотполни или неважечки пријави или такви кои на друг начин не ги исполнуваат горенаведените барања.

9. Canon го задржува правото да одбие да го почитува производот од оваа промоција ако смета дека одредбите и условите на овој натпревар биле злоупотребени или прекршени.

10. Промоторот не е одговорен за каква било загуба, оштета или повреда предизвикана од каква било природа, здобиена од кој било учесник во оваа промоција.

11. Во случај на спор околу разбирањето и примената на правилата во однос на што било поврзано со промоцијата, одлуката на директорот на промоторот е крајна и истата нема да се разгледува

12. Овие одредби и услови и какви било спорови кои би произлегле од или би биле поврзани со нив, ќе се регулираат и ќе се толкуваат во согласност со законите на Австрија и ќе подлежат на неексклузивната надлежност на австриските судови.