Canon Camera

Објектив за емитување вести во 4k

CJ17ex6.2B од Canon

Објектив за емитување во 4K со зум до 17x, флексибилен и хибриден концепт и опсег од широк агол до телефото.

Спецификации

  • Препознатливиот 4K-оптички квалитет на Canon

  • Широк агол и телефото со хибриден концепт

  • Опсег на зумирање од 6,2 - 106 mm (12,4 - 212 mm со оптички додаток за продолжување)

  • Максимална решетка од f/1,8 - f/2,9

  • Вграден додаток за продолжување од 2x

  • Подобрен дигитален мотор

  • Компатибилност со виртуелни системи преку 16-битно кодирање

Notification Imagee

Слични производи