Canon CJ18ex7.6B KASE

Компактен и лесен објектив со зум и сензор од 2/3” за 4K-емитувањa со исклучителни перформанси, ракување и достапност.

Hero image

Повеќенаменски објектив со зум до 18x и 4K-оптички перформанси - совршениот избор за студиско емитување.

Повеќенаменски објектив со зум до 18x и фокусна должина од 7,6 mm-137 mm: идеален за интегрирање во апликации за емитување и нуди високи оптички перформанси за поддршка на снимањето во 4K. Непоставувањето на додаток за продолжување резултира со помало и полесно куќиште, така што овој достапен објектив е идеален за студиско снимање каде што не се потребни проширени опсези на зумирање.

Погледни целосни спецификации

Finest optical quality, performance and flexibility – the perfect UHDxs class zoom

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

4K-оптички перформанси

Моќен зум до 18x (7,6 mm-137 mm)

Објектив со сензор од 2/3” и острина низ целата површина

Компактен и лесен без оптички додаток за продолжување

Минимален отсјај и хроматска аберација

Компатибилност со виртуелни системи преку 16-битно кодирање

Погледнете ги сите спецификации

Key Spec

Што содржи кутијата

Објектив

Сенило на објектив

Капаче за сенило на објектив

Капаче за објектив

Капаче за заштита од прав за објектив

Прирачник со инструкции/CD-ROM

Слични производи