Canon CJ18ex7.6B KASE
Спецификации

Детални спецификации

Спецификации

Додаток за продолжување

1,0x

Фокусна должина

7,6-137 mm

Сооднос на зумирање

18x

Максимална релативна решетка (F-број)

1:1,8 (7,6-103 mm)
1:2,4 (137 mm)

Аголно видно поле

64,6°x 39,1° (7,6 mm)
4,0°x 2,3° (137 mm)

M.O.D.

0,56 m

Опсег на фотографирање при M.O.D

65,5 x 36,8 cm (7,6 mm)
3,8 x 2,1 cm (137 mm)

Прибл. Големина* (Ш X В X Д)

Прибл. 6,3 x 4,1 x 8,1 in. /
Прибл. 160,5 x 105,0 x 206,2 mm

Прибл. Тежина

Прибл. 3,1 lbs / 1,4 kg