Информации

Бидете чекор понапред од конкуренцијата со најновите деловни информации, студии за анализа од Canon и многу повеќе

Man walking through warehouse

СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Автоматизираното решение од купување до плаќање го зголемува развојот

Компанијата KEW Electrical која брзо напредува во развојот, го подобри својот процес за исплата на фактури со автоматизирани работни процеси од купување до плаќање

19 фев 2018

Two print professionals looking at print output from the VarioPrint i300 СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Новите опции за бои отвораат нови можности

Сигурното и ефикасното печатење на книги со мешани страници отвора нови можности за компанијата Digiforce

19 фев 2018
Two print professionals looking at colourful booklet printed from the VarioPrint i300 СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Во чекор со сè поголемата побарувачка

Компанијата AddComm Group го претвори печатењето со мал тираж во долготраен успех со економично инк-џет решение

19 фев 2018
Print output showcased on the Canon VarioPrint i300 СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Дигиталното печатење го открива потенцијалот

Инвестирањето во нови дигитални машини за печатење ја катапултираше компанијата Solent Design Studio во нов свет на креативност

19 фев 2018
Digital printing on from the Océ VarioPrint i300 СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Чекор понапред од конкуренцијата

Автоматизираното и прилагодено печатење ѝ помогна на компанијата Signature Gifts да ја задоволи побарувачката преку зголемување на ефикасноста и намалување на трошоците

19 фев 2018

Повеќе студии за анализа

Дознајте повеќе од нашите корисници. Дознајте како решенијата од Canon помагаат во решавање на вистински деловни предизвици

Откријте повеќе

Two print service providers standing in front of a Canon production printer
Blue speed of light through a tunnel

Трансформирајте го вашето деловно работење

Откријте нови можности со нашата сеопфатна палета на деловни решенија што ќе ви помогнат да остварите максимален успех

Не сте сигурни какви решенија ви се потребни за вашето деловно работење?

Разговарајте со нашиот тим

  • Canon
  • ...
  • Деловни информации - B2B новости и написи