Hero High

Сè-во-едно канцелариски црно-бели печатачи

Професионални црно-бели печатачи со функции за печатење, копирање, скенирање и праќање факс.

i-SENSYS

Моќни и компактни ласерски печатачи кои беспрекорно се вклопуваат во сите лични или групни канцеларии.

imageRUNNER

Брзи и ефикасни повеќефункционални печатачи кои заштедуваат време и пари.

imageRUNNER ADVANCE

Интелигентни уреди со технологија за контрола на вкупните трошоци за управување со документите.

iR ADV 4500 Series Range BG

Серија Canon imageRUNNER ADVANCE 4500

Сигурни повеќефункционални црно-бели уреди за A3 со разновидни сеопфатни способности за документи

Погледни серија

Canon iR5065Ne

iR5065Ne

Продуктивен повеќефункционален уред за ефикасно печатење на големи количини.

View product

Не го пронајдовте тоа што го баравте?

Разгледајте ја нашата палета на слични производи и услуги