canon office colour printers hero

Сè-во-едно канцелариски печатачи во боја

Повеќефункционални канцелариски печатачи кои нудат висококвалитетно печатење во боја, копирање, скенирање и праќање факс.

MAXIFY

Уживајте во економска ефикасност со канцелариски печатач во боја MAXIFY од Canon.

Canon MF630 Series

Серија MF630 од Canon

Серија на ефикасни, иновативни и практични повеќефункционални ласерски печатачи во боја наменети за малите деловни претпријатија

Погледни серија

Canon MF730 Series

Серија MF730 од Canon

Целосна палета на SME ласерски печатачи во боја; напредни функции и перформанси до 27 стр./мин.

Погледни серија

imageRUNNER

Брза и ефикасна обработка на документи со опции за печатење, копирање, скенирање и испраќање факс.

Canon imageRUNNER ADVANCE C256/C356 series

Серија imageRUNNER ADVANCE C256/C356 од Canon

Повеќефункционални уреди за A4 во боја со голем квалитет, со флексибилно поврзување, идеални за динамични канцеларии

Погледни серија

Серија imageRUNNER ADVANCE C3300

Повеќефункционални модели кои нудат напредна безбедност за податоците и практично ракување.

iR ADV C3500 Series Range BG

Серија imageRUNNER ADVANCE C3500 од Canon

Повеќефункционални A3 уреди во боја со моќни способности за управување со документи

Погледни серија

Canon iR adv c5500 series hero

Серија imageRUNNER ADVANCE C5500

Модели опремени со многубројни функции за напредна безбедност и ракување со документи.

Погледни серија

72 DRAMATICSHOT C7580i IC Card Read Box B1 BuffPass M1 Bookl

Серија imageRUNNER ADVANCE C7500

Погледни серија

Canon imagePRESS c600i

imagePRESS C600i

Уживајте во квалитетно и брзо производствено печатење со овој напреден повеќефункционален уред.

Погледни производ

Не го пронајдовте тоа што го баравте?

Разгледајте ја нашата палета на слични производи и услуги