UV печатачи со рамно лежиште

Arizona 135 GT

Спецификации

Спецификации

 • Notification Image

  Брзина на печатење

  До 34,2 m2 на час

 • Notification Image

  Опција за медиуми во ролна

  Опција којашто може да се надградува за да овозможи примена на флексибилни медиуми со ширина до 220 cm или тежина до 50 килограми, вклучувајќи и тенки медиуми и медиуми чувствителни на топлина.

 • Notification Image

  Големина на маса

  125 x 250 cm

 • Notification Image

  Годишен обем на печатење

  Паметна инвестиција од 2.000 m2 годишно

 • Notification Image

  Технологија за печатење

  Систем со пиезоелектричен инк-џет со 5 канали којшто користи технологија за снимање VariaDot

 • Notification Image

  Резолуција

  Променлива големина на капки од 6 до 30 пиколитри за фотореалистично печатење со острина којашто досега се постигнуваше само при резолуција од 1440 dpi или поголема.

Детални спецификации