Canon Arizona 6100 hero

Серија 6100 Arizona

Брзи печатачи со рамно лежиште што нудат исклучителен квалитет на печатење и 2 опции за вакуум за стандардни или порозни медиуми

Побарајте информации

Моќен и продуктивен уред за печатење врз груби медиуми

Добијте неверојатна продуктивност и квалитет на печатење со технологијата за обработка на слика VarioDot што нуди брзини до 155 m2 на час.

Лист со податоци

Arizona 6160 XTS

Печатач со рамно лежиште за големи количини кој е едноставен за употреба и нуди брзини на печатење до 155 m² на час и исклучителен квалитет на печатење благодарение на технологијата VariaDot(TM). Неговата вакуумска маса од 3,05 x 2,5 m спречува изместување на медиумите за да овозможи доследни и сигурни резултати.

Спецификации

155 m2 на час

Извонредни брзини на печатење

VariaDotTM

За врвен квалитет на печатење

6-42 пиколитри

Капки мастило во прецизни бои

3,05 x 2,5 m

Печатач со рамно лежиште и маса со вакуум

Игли за регистрација

Лесно позиционирање на медиумите

Одржување

Автоматско одржување на главата за печатење

Прегледно ракување

Лесна употреба без користење на рацете

6 канали за мастило

Може да се надгради за да има 7 канали за мастило

Погледнете ги сите спецификации

Arizona 6160 XTS High Flow Vacuum

Arizona 6160 XTS печатач со вакуум со голема моќ

Печатете врз порозни, па дури и врз груби медиуми за обложување, користејќи го вакуумскиот систем со голема моќ на овој печатач со рамно лежиште. Технологијата за обработка на слика VariaDot(TM) овозможува беспрекорно печатење со брзини до 155 m² на час - приближно 800 m2 на ден.

Спецификации

Вакуум со голема моќ

Печатете врз медиуми за обложување и порозни медиуми

155 m2 на час

Извонредни брзини на печатење

VariaDotTM

За врвен квалитет на печатење

6-42 пиколитри

Капки мастило во прецизни бои

2,5 x 3,2 m

Печатач со рамно лежиште и маса со вакуум

10 игли за регистрација

Лесно позиционирање на медиумите

Одржување

Автоматско одржување на главата за печатење

6 канали за мастило

Извршете надградба со бело мастило во секое време

Погледнете ги сите спецификации

Arizona 6160 XTS High Flow Vacuum

Arizona 6170 XTS

Овој печатач со рамно лежиште е идеален за печатење знаци и графика за излози во големи количини и нуди комбинација од исклучителен квалитет на печатење, брзина и разновидни опции. Неговата вакуумска маса од 3,05 x 2,5 m цврсто ги држи медиумите на место за да овозможи неверојатни резултати.

Спецификации

155 m2 на час

Извонредни брзини на печатење

VariaDotTM

За врвен квалитет на печатење

6-42 пиколитри

Капки мастило во прецизни бои

3,05 x 2,5 m

Печатач со рамно лежиште и маса со вакуум

Игли за регистрација

Лесно позиционирање на медиумите

Одржување

Автоматско одржување на главата за печатење

Прегледно ракување

Лесна употреба без користење на рацете

7 канали за мастило

Започнете да печатите со бело мастило

Погледнете ги сите спецификации

Arizona 6160 XTS High Flow Vacuum

Arizona 6170 XTS печатач со вакуум со голема моќ

Спречете го изместувањето дури и на медиумите за обложување или порозните медиуми со напредниот вакуумски систем на овој печатач со рамно лежиште од 2,5 x 3,2 m што нуди квалитетно печатење со брзини до 155 m² на час. Брз печатач што нуди разновидни опции и 7 канали за мастило.

Спецификации

Вакуум со голема моќ

Печатете врз медиуми за обложување и порозни медиуми

155 m2 на час

Извонредни брзини на печатење

VariaDotTM

За врвен квалитет на печатење

6-42 пиколитри

Капки мастило во прецизни бои

2,5 x 3,2 m

Печатач со рамно лежиште и маса со вакуум

10 игли за регистрација

Лесно позиционирање на медиумите

Одржување

Автоматско одржување на главата за печатење

7 канали за мастило

Започнете да печатите со бело мастило

Погледнете ги сите спецификации

Arizona 6170 XTS High Flow Vacuum

Related Automization

Robotizing-image_400x311

Robotization solution for Arizona 6100 Series

Maximizes usage of your production devices. For all who think about shifts and overnight runs.