Canon BDT VX 370

Механизам за снабдување долги листови BDT VX 370 од Canon

Механизам за снабдување долги листови со голема продуктивност за C10000VP/C8000VP што може да обработи најмногу 5000 листови и може да се користи во најразлични апликации.

Побарајте информации

Продуктивен механизам за снабдување долги листови со разновидни опции

Зголемете ја продуктивноста со механизмот за снабдување долги листови BDT 370 VX. Капацитетот од 5000 листови, прецизната регистрација и можноста за користење разновидни медиуми го прават идеален за брзо и висококвалитетно печатење реклами, материјали на извлекување, корици на книги и опаковки за заштита од прав на книги.

Погледни целосни спецификации

Canon BDT VX 370

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Поддржана големина на хартија:

279 x 487,8 mm до 330,2 x 762 mm

Поддржана тежина на медиуми:

60 до 350 gsm

Капацитет за редење:

500 mm (80 gsm: 5000 листови)

Механизам за снабдување хартија:

Максимална јачина на воздух (торнадо)

Поддржани видови на медиуми:

обични, обложени, синтетички итн.

Број на фахови:

1

Коефициент на заглавувања:

0,004%

Големина на куќиштето (Ш x Д x В):

1300 mm x 980 mm x 975 mm

Погледнете ги сите спецификации

Canon BDT VX 370

Поврзани производи