BLM600 VPi300

BLM600

Целосен систем за внатрешна изработка на брошури за дигитално печатење со голема брзина

Побарајте информации

Целосен систем за изработка на брошури за дигитално печатење

BLM600 е иновативен целосен систем за изработка на брошури за дигитално печатење. Овој уред ви нуди комбинација од четири процеси за спојување, преклопување, формирање вертикала и отсекување за да создадете брошури со квадратен раб на спојување.

Погледни целосни спецификации

BLM600 VPi300

Погледнете ги сите функции

Поврзани производи