ColorWave 3500

Одлично печатење во широки формати со неспоредливо едноставно користење

Intro Image

Најново решение за разновидно и сигурно печатење во широк формат

Добијте практично, сигурно и едноставно печатење на 42-инчни материјали. Благодарение на сигурниот квалитет што е резултат на 10-годишната докажана технологија, ColorWave 3500 е идеален за едноставно и безгрижно печатење во широк формат.

Визионер со разновидни опции

Работа со разновидни медиуми и флексибилност - CW3500 поддржува медиуми за CAD, GIS и GA.

Врвни резултати

Одличен квалитет на печатење независно од медиумот благодарение на сигурната технологија CrystalPoint.

Ракување без напор

Работете без прекин со максимум 4 валјаци, влезен капацитет до 800 m, прегледување на печатењето и совршено прилагодена завршна обработка со папки.

Story

Спецификации за производот

До 4 валјаци

ширина на ролери до 42 инчи

Технологија PAINT

доследен квалитет од првото до последното печатење

Влезен капацитет

од 800 m

Совршено прилагодена завршна обработка

Folder Express 3011, Folder Professional 6011/6013 или Stacker Select*

Печатете до 225 CAD-материјали

во A1-формат на час

2 внатрешни хард диска

од 500 GB

Изборно печатење со валјаци

со SDD модул за земање

Adobe PDF Print Engine 4

оригинална и најсовремена обработка на PDF-датотеки

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

ColorWave 3500 ќе работи напорно за вас

Professional 6011

Скенер што заштедува простор

Нуди поддршка за вградениот CIS Scanner Express IV за да добиете сè-во-едно решение

colorwave 9000

Поддршка за единица за редење

Компатибилност со Stacker Select со капацитет до 500 листови*

*Достапно во 4-тото тромесечје во 2019 година

colorwave 9000

Единица за завршна обработка со папки

Компатибилност со Folder Express 3011 и Folder Professional 6011/6013

Сакате да дознаете повеќе за ColorWave 3700? Зборувајте со член од нашиот тим денес

Кој производ е најдобар за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ