ColorWave 3700

Одлично печатење во широки формати со неспоредливо едноставно користење

Intro Image

Најново решение за разновидно и сигурно печатење во широк формат

Добијте практично, сигурно и едноставно печатење на 42-инчни материјали. Благодарение на сигурниот квалитет што е резултат на 10-годишната докажана технологија CrystalPoint, ColorWave 3700 е идеален за графичка уметност и техничко печатење каде што сите детали се важни.

Визионер со разновидни опции

Работа со разновидни медиуми и флексибилност - CW3700 поддржува медиуми со ролна за CAD, GIS и GA.

Најразлични медиуми

Автоматското мерење на медиумите со технологијата MediaSense овозможува доследни и неверојатни резултати.

Ракување без напор

Работете без прекин со максимум 6 валјаци, влезен капацитет до 1200m, прегледување на печатењето и совршено прилагодена завршна обработка со папки.

Spec Image

Спецификации за производот

До 6 валјаци

ширина на ролери до 42 инчи

Технологија PAINT

доследен квалитет од првото до последното печатење

Влезен капацитет

од 1.200 m

Технологија MediaSense

печатете на медиуми со дебелина до 800 µm

Печатете до 225 CAD-материјали

во A1-формат на час

Површина до 368 m2

за постери дневно

Совршено прилагодена завршна обработка

Folder Express 3011, Folder Professional 6011/6013 или Stacker Select*

2 внатрешни хард диска

од 500 GB

Изборно печатење со валјаци

со SDD модул за земање

Adobe PDF Print Engine 4

оригинална и најсовремена обработка на PDF-датотеки

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

ColorWave 3700 ќе работи напорно за вас

Colorwave 9000

Скенер што заштедува простор

Нуди поддршка за вградениот CIS Scanner Express IV за да добиете сè-во-едно решение 

colorwave 9000

Поддршка за единица за редење

Компатибилност со Stacker Select со капацитет до 500 листови* 

*Достапно во 4-тото тромесечје во 2019 година

Professional 6011

Единица за завршна обработка со папки

Компатибилност со Folder Express 3011 и Folder Professional 6011/6013

Сакате да дознаете повеќе за ColorWave 3700? Зборувајте со член од нашиот тим денес

Кој производ е најдобар за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ