ColorWave 9000

ColorWave 9000

Неверојатен квалитет, работен процес и продуктивност се фактори што го прават Colorwave 9000 совршен партнер за опкружувања каде што се работи напорно

Побарајте информации

Извршувајте огромни задачи со пократки крајни рокови

Победете ја конкуренцијата со сеопфатно решение за печатење големи количини што е идеално за печатење технички документи во опкружувања каде што се работи напорно. Благодарение на технологијата за печатење во едно поминување, може да очекувате печатење со голема брзина и исклучителен квалитет, прекрасни бои и врвни детали.

Погледни целосни спецификации

ColorWave 9000

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Приближна брзина од 1.098 m на час и до 700 m2 на час

Шест ролни од 42 инчи (1.067 mm)

Влезен капацитет од 1.200 m и работа со разновидни медиуми

1.600 x 1.600 dpi и моментално сушење на отпечатените материјали

Мастила во четири бои (пет резервоари за мастило, секој по два литри, CMYKK)

Продуктивен работен процес со CAD и Adobe PDF Print Engine 4 (APPE4)

3 хард дискови од по 500 GB, Windows® 10 IoT Enterprise-контролор

Целосно интегрирано и сеопфатно решение

Погледнете ги сите спецификации

ColorWave 9000

Related Products