Печатачи за широки формати

Плотери во боја

Продуктивни печатачи за CAD и GIS наменети за големи формати од 17" до 44"

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

Multi-coloured abstract image

#UNLEASHPRINT

Откријте потполно нови можности за печатење

Никогаш досега немало подобро време за #UNLEASHPRINT за вашето деловно работење

Поврзан софтвер

CAD & GIS workflow software on desktops

Софтвер за работни процеси со CAD и GIS

Оптимизирајте и управувајте со печатењето документи со голем формат од CAD и GIS, од интернет и од апликации за мобилни уреди

Print shop management software on desktops

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Поврзани производи

All-in-one wide format solutions

Сè-во-едно решенија за широки формати

Прецизни системи во боја или црно-бели системи наменети за работни процеси со големи формати

Photography & fine art printers

Печатачи за фотографии и фина уметност

Идеални за печатење фотографии, уметнички слики и слично

Signage & poster printer

Печатачи за означување и постери

Сè што ви е потребно за да печатите квалитетни постери, знаци и графика за изложби

Proofing printer

Печатачи за пробно печатење

Доследен квалитет и прецизни бои какви што ви се потребни за обемно пробно печатење

Speciality & industrial printer

Специјални и индустриски

Идеални за процеси за производствено печатење што не го опфаќаат пазарот за графика за излози

Дознајте повеќе за квалитетот и прецизноста на нашите плотери во боја

Разговарајте со нашите експерти