varioprint-6180-hero

varioPRINT 6220 TITAN

Врвна еднобојна машина за печатење во голем обем, создадена за да обезбеди сигурно, ефикасно и висококвалитетно печатење.

Побарајте информации

Make It – ново виртуелно доживување од Canon

Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

Регистрирајте се веднаш

Продуктивни брзини и извонреден квалитет на печатење

varioPRINT 6220 TITAN нуди загарантирани, одлични, сеопфатни еднобојни перформанси. Практичните функции, извонредниот квалитет, одличната економичност и продуктивните брзини на печатење обезбедуваат врвно решение.

Погледни целосни спецификации

varioprint-6180-titan-fsl_800x542
Varioprint 6000

varioPRINT 6000 TITAN in 1 minute

Погледни видеозапис

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Gemini instant duplex technology

Погледни видеозапис

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Productivity

Погледни видеозапис

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Брзина: до 221 слики/мин. (A4)

Просечен месечен обем на печатење – до 5.000.000 слики месечно

Речиси совршено порамнување, благодарение на технологијата Gemini

Остар приспособлив офсет како квалитет на слика

Поддржани тежини на медиуми од 45 до 300 gsm

Флексибилни формати на медиуми до 350x500 mm за печатење на книги на барање

Многу мала потрошувачка на енергија, ниски емисии на штетни гасови во озонот и на топлина

Погледнете ги сите спецификации

varioprint-6180-titan

Поврзани производи