varioprint-6180-hero

varioPRINT 6270 TITAN

Подигнувајќи ја границата на еднобојното печатење во голем обем, оваа моќна печатарска машина нуди комбинација од врвен квалитет и ненадмината сигурност.

Побарајте информации

Водечко продуктивно печатење и извонреден квалитет

Ново дефинирање на можностите на еднобојната печатарска машина, varioPRINT 6270 TITAN ги надминува печатарските граници. Големите брзини на печатење од 272 слики/мин., заедно со иновативната и робустна изработка, создаваат врвно решение.

Погледни целосни спецификации

varioprint-6180-titan-fsl_800x542
Varioprint 6000

varioPRINT 6000 TITAN in 1 minute

Погледни видеозапис

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Gemini instant duplex technology

Погледни видеозапис

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Productivity

Погледни видеозапис

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Брзина: до 272 слики/мин. (A4)

Просечен месечен обем на печатење – до 8.000.000 слики месечно

Речиси совршено порамнување, благодарение на технологијата Gemini

Остар приспособлив офсет како квалитет на слика

Поддржани тежини на медиуми од 45 до 300 gsm

Флексибилни формати на медиуми до 350x500 mm за печатење на книги на барање

Многу мала потрошувачка на енергија, ниски емисии на штетни гасови во озонот и на топлина

Погледнете ги сите спецификации

varioprint-6180-titan

Поврзани производи