VarioPrint i200

VarioPrint i200

Инк-џет печатење со голема брзина. Отсега на листови.

Побарајте информации

Продуктивност и разновидни опции за профитабилни апликации

Иновативна машина за инк-џет печатење во боја со механизам за снабдување со листови којашто ги комбинира докажаните придобивки од инк-џетот, како што е големата продуктивност, со разновидните опции за снабдување со листови, флексибилноста на медиумите и потенцијалот за надградба за развој во иднина.

Погледни целосни спецификации

See brochure

VarioPrint i300

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Докажана инк-џет технологија

Зголемен опсег на применливи медиуми и апликации со опцијата ColorGrip

Продуктивно печатење со голема брзина до 216 A4 слики/мин.

Автоматизиран работен процес за сеопфатна продуктивност

Печатење со големина до B3 (350x500mm)

Внатрешна завршна обработка (изработката на брошури, перфорирање итн.)

До 12 различни хартии по задача

Интелигентна и автоматизирана контрола на квалитетот

Внесување до 23.400 A4 листови хартија

Може да се надгради на VarioPrint i300

Погледнете ги сите спецификации

VarioPrint i300 specification
video full bleed printer

Технологија VarioPrint i-Series iQuarius

Како работи инк-џет технологијата во машина за печатење со механизам за снабдување со листови

Погледни видеозапис

Поврзани производи

Explore further