VarioPrint i300

VarioPrint i300

Инк-џет печатење со голема брзина. Отсега на листови.

Побарајте информации

Продуктивност и разновидни опции за профитабилни апликации

Иновативна машина за инк-џет печатење на големи количини во боја со механизам за снабдување со листови којашто ги комбинира докажаните придобивки од инк-џетот, како што е големата продуктивност, со разновидните опции за снабдување со листови и флексибилноста на медиумите.

Погледни целосни спецификации

See brochure

VarioPrint i300

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Докажана инк-џет технологија

Продуктивно печатење со голема брзина до 304 A4 слики во минута

Печатење со големина до B3 (350x500mm)

До 12 различни хартии по задача

Внесување до 23.400 A4 листови хартија

Зголемен опсег на применливи медиуми и апликации со опцијата ColorGrip

Автоматизиран работен процес за сеопфатна продуктивност

Внатрешна завршна обработка (изработката на брошури, перфорирање итн.)

Интелигентна и автоматизирана контрола на квалитетот

Погледнете ги сите спецификации

VarioPrint i300 specification
video full bleed printer

Технологија VarioPrint i-Series iQuarius

Како работи инк-џет технологијата во машина за печатење со механизам за снабдување со листови

Погледни видеозапис

Поврзани производи

Explore further