Canon cut sheet printers

Печатачи со можност за сечење на хартија од Canon

Разгледајте ја нашата палета на високоефикасни рекламни печатачи за големи количини. Идеални за печатење за внатрешни потреби или издавање.

Побарајте информации

 Cut sheet colour printers

Печатачи во боја со можност за сечење на хартија

Неверојатна технологија за печатење во боја со практични работни процеси за квалитет на слика каков што ви е потребен, во секое време.

Погледнете ја палетата

 Cut sheet colour printers
Cut sheet black and white printers

Црно-бели печатачи со можност за сечење на хартија

Иновативни и модуларни рекламни печатачи со можност за проширување за најтешките задачи за црно-бело печатење.

Погледнете ја палетата

Cut sheet black and white printers
Finishing options

Опции за завршна обработка

Во опциите за завршна обработка спаѓаат изработувачи на брошури, изработувачи на книги, единици за поврзување, единици за редење, единици за правење дупки и валјаци за снабдување.

Погледнете ја палетата

Finishing options

Поврзан софтвер

Зголемете ја продуктивноста и исполнете ги најкратките рокови со нашиот софтвер кој е водечки во индустријата.

Не го пронајдовте тоа што го баравте?

Разгледајте слични производи и услуги.

 
Related services

Слични услуги

Без разлика какви се вашите деловни предизвици, ние ви нудиме решенија и услуги што ќе ви помогнат да ги надминете.

Деловни услуги