EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i од Canon

Високопродуктивен A3 повеќефункционален канцелариски печатач

Побарајте информации

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Top Front Angle

Повеќефункционален печатач за динамични деловни опкружувања.

Врвен, црно-бел и високопродуктивен повеќефункционален печатач кој е создаден да го намали влијанието врз животната средина преку неговите енергетско ефикасни функции за управување со трошоците. Тој е цврст, флексибилен и едноставен за користење.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

Одржлив

Создаден со користење на 80% делови за повеќекратна употреба. Содржи напредни функционалности за управување со енергијата.

Продуктивни

Нуди високопрецизно и исклучително брзо печатење до 65 страници во минута

Флексибилни

Компатибилен со MEAP, за пристап до софтверски решенија и апликации

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Open Top Left Side

Спецификации за производот

print-copy-scan_160x100

Цврст дизајн

Изработен од одржливи материјали

ppm_160x100

Поголеми брзини на печатење

До 65 стр./мин.

touchscreen_160x100

Голем LCD екран

Екран на допир од 8,4 инчи кој е практичен за користење

sheets_160x100

Огромен капацитет

Капацитет за хартија од 4.200 листови

Integration

Интеграција со MEAP

Со можност за надградба преку дополнителен софтвер

cloud_160x100

Cloud

Лесно управување со уредот и cloud

Погледнете ги сите спецификации

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Upper Light
Forest trees

Дознајте повеќе

Прочитајте повеќе за нашата заложба за одржливост

Сакате да дознаете повеќе за опсегот на EQ80

Зборувајте со некој член на нашиот тим денес.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ