Печатачи за широки формати

Печатачи со рамно лежиште

Сигурни UV печатачи со рамно лежиште за големи формати што печатат одлична графика врз
груби и флексибилни медиуми

Multi-coloured abstract print image

#UNLEASHPRINT

Откријте потполно нови можности за печатење

Никогаш досега немало подобро време за #UNLEASHPRINT за вашето деловно работење

Поврзан софтвер

Desktop computers displaying images

Софтвер за работни процеси со графика за излози

Доследно печатење и управување со бои од предпечатењето па сè до завршната обработка

Desktop computers displaying print work

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Поврзани производи

Flatbed cutter

Уреди за сечење со рамно лежиште

Идеални за автоматизирана завршна обработка на графика за излози врз груби или флексибилни медиуми

Signage & postage printer

Печатачи за означување и постери

Сè што ви е потребно за да печатите квалитетни постери, знаци и графика за изложби

Photography & fine art printer

Печатачи за фотографии и фина уметност

Идеални за печатење фотографии, уметнички слики и слично

CAD & GIS plotter

Плотери за CAD и GIS

Интуитивни плотери за CAD и GIS што се интегрираат беспрекорно во вашите работни процеси

Speciality & Industrial printer

Специјални и индустриски

Идеални за процеси за производствено печатење што не го опфаќаат пазарот за графика за излози

Proofing printer

Печатачи за пробно печатење

Доследен квалитет и прецизни бои какви што ви се потребни за обемно пробно печатење

Брзи печатачи со рамно лежиште што нудат нови можности за печатење

Контактирајте нè сега