Серија LBP210 од Canon

Црно-белите печатачи i-SENSYS со една функција од Canon нудат сигурност и поголема контрола на трошоците и се наменети за работни групи SME и мали канцеларии.

Побарајте информации

Canon MF420 series

Исклучителен квалитет

Компактни црно-бели печатачи што се идеални за работни групи SME. Палетата со подобрени процесори и оригинални картриџи од Canon нуди импресивна брзина на печатење и квалитет со перформанси од врвна класа.

uniFLOW Online Express

Преземете ја контролата врз управувањето и трошоците за печатење преку оптимизирање на вашите уреди од Canon со безбедно решение основано врз Cloud. Софтверот uniFLOW Online Express, што е достапен кај LBP215x, ќе ја подобри продуктивноста и ќе ја врати вашата инвестиција. Надградете го вашиот уред преку регистрација на интернет.

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

i-SENSYS LBP212dw

Црно-бел печатач со една функција што нуди безбедно поврзување со мобилни уреди, практични функции и импресивен квалитет и брзина.

Спецификации

Квалитетно печатење

Резолуција до 1200 x 1200 dpi

Голем капацитет

Фах за 250 листови за форматите A4, A5 и A6

Едноставен за користење

Практичен интерфејс

Компактен дизајн

Дизајн со мали димензии што заштедува простор

Голем простор за складирање

Внатрешна меморија од 1 GB

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 33 стр./мин.

Поврзување со мобилни уреди

Лесно поврзување со паметен телефон или таблет-уред

Оригинален сè-во-едно картриџ

Овозможува поедноставно и побрзо печатење

Canon LBP212dw

i-SENSYS LBP214dw

Црно-бел печатач со една функција што нуди безбедно поврзување со мобилни уреди, практични функции и импресивен квалитет и брзина.

Спецификации

Квалитетно печатење

Резолуција до 1200 x 1200 dpi

Голем капацитет

Фах за 250 листови за форматите A4, A5 и A6

Едноставен за користење

Практичен интерфејс

Безбедносен PIN

За максимална контрола на задачите за печатење

Голем простор за складирање

Внатрешна меморија од 1 GB

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Поврзување со мобилни уреди

Лесно поврзување со паметен телефон или таблет-уред

Оригинален сè-во-едно картриџ

Овозможува поедноставно и побрзо печатење

Canon LBP214dw

i-SENSYS LBP215x

Најдобриот модел од серијата LBP210 нуди брзо и двострано црно-бело печатење, подобри работни процеси и продуктивност, а притоа ги намалува трошоците. Серијата LBP210 нуди подобри и висококвалитетни резултати со голема брзина.

Спецификации

Многубројни апликации

Прилагоден кориснички интерфејс за честа употреба

Поддршка за uniFLOW

Напредни сметководствени функции

Универзален управувач за најавување

Ја зголемува сигурноста, продуктивноста и контролата

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Едноставен за користење

LCD-екран на допир во боја од пет инчи

Доверливост

Пристап до печатење преку PIN

Квалитетно печатење

Резолуција до 1200 x 1200 dpi

Голем капацитет

Фах за 250 листови за форматите A4, A5 и A6

Canon LBP215x