i-SENSYS LBP220 series

Овие црно-бели ласерски печатачи се продуктивни, ефикасни и совршени за компании на кои им е потребна брзина и стабилност

Побарајте информации

Intro Image

Брзи и ефикасни црно-бели ласерски печатачи

Подобрете ја продуктивноста со серијата i-SENSYS LBP220 од Canon - овие црно-бели ласерски печатачи нудат сигурност, практично користење и безжично поврзување и се идеални за помали канцеларии.

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

Гаранција од 3 години

Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција

Прочитајте повеќе

3 Year Warranty

i-SENSYS LBP223dw од Canon

Подобрете ја ефикасноста на деловното работење со брз црно-бел печатач. Тој е совршен за помали канцеларии и нуди големи брзини на печатење и опции за поврзување со мобилни уреди.

Спецификации

Icon 01

Поврзување

Безжично поврзување

Icon 02

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 33 стр./мин. во A4-формат

Icon 03

Интуитивни контроли

LCD-екран со 5 линии

Icon 04

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Icon 02

Оригинален тонер од Canon

Висококвалитетни и компактни картриџи со тонер

Icon 01

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

i-SENSYS LBP226dw од Canon

Зголемете ја продуктивноста на вашето деловно работење со големи брзини на печатење до 38 стр./мин. во A4-формат и со функцијата за двострано печатење. LBP226dw е печатач што нуди разновидни опции, безбедна работа со PIN и лесно ракување, наменет за мали, но модерни компании.

Спецификации

Icon 01

Безбедност

Издавање документи со PIN

Icon 02

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

Icon 03

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

Icon 04

Интуитивни контроли

LCD-екран со 5 линии

Icon 01

Поврзување

Безжично поврзување

Icon 02

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Icon 01

Оригинален тонер од Canon

Висококвалитетни и компактни картриџи со тонер

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

i-SENSYS LBP228x од Canon

LBP228x е совршена алатка за модерните компании бидејќи не само што нуди извонредна брзина на печатење, туку и се испорачува со надградена верзија на Application Library за приспособлива контрола и подобри функции за намалување на трошоците и безбедност преку Universal Login Manager (ULM).

Спецификации

Icon 01

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

Icon 02

Многубројни апликации

Прилагодливи контроли на екранот

Icon 03

Universal Login Manager (ULM)

Безбедносни функции и функции што ги намалуваат трошоците

Icon 04

Безбедност

Издавање документи со PIN

Icon 01

Печатење од мобилен телефон

Апликации AirPrint (iOS), Mopria (Android) и Canon PRINT Business

Icon 02

Интуитивни контроли

Екран на допир во боја од 12,7 cm

Icon 01

Поврзување

Безжично поврзување

Icon 02

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Потрошни материјали

Оригинални картриџи со тонер
Оригиналните картриџи со тонер од Canon нудат неверојатен квалитет на слика и голем обем на печатење благодарение на специјално дизајнираниот тонер. Овие картриџи сега се испорачуваат со технологијата Auto Seal Removal што овозможува замена на картриџи без напор и без неред.

Награди

Поврзани производи