LBP312x од Canon

Печатете висококвалитетни црно-бели документи со голема брзина на работното место со помош на овој канцелариски печатач со голема брзина и мали димензии.

Побарајте информации

LBP312x

Компактен и продуктивен печатач за динамични деловни опкружувања.

Печатење со брзини до 43 стр./мин. за A4 формат и 65 стр./мин. за A5 формат со компактен и флексибилен уред на кој може да му се додадат уште три дополнителни касети за хартија и кој е идеален за динамични опкружувања во кои се потребни уреди со мали димензии.

Погледни целосни спецификации

lbp312x

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Автоматско двострано печатење

icon

+3 изборни касети за хартија

icon

Печатење со PCL и PostScript

icon

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

icon

USB поврзување

icon

Користење и споделување преку мрежа

icon

Практичен LCD екран

Погледнете ги сите спецификации

LBP312x

Потрошни материјали

Сè-во-едно картриџ за печатење 041 (стандарден) и 041 H (голема потрошувачка) за прибл. 10.000 и 20.000 страници (ISO/IEC 19798).

print Cartridges

Дополнителна опрема

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи