i-SENSYS LBP325x од Canon

Овој компактен црно-бел ласерски печатач нуди извонредни брзини на печатење и флексибилно ракување со медиуми

Побарајте информации

Canon i-SENSYS LBP325x

Компактен и ефикасен црно-бел печатач

Модернизирајте го деловното работење со овој компактен црно-бел ласерски печатач. Одликувајќи се со големи брзини на печатење до 43 стр./мин. за A4-формати и 65 стр./мин. за A5-формати, i-SENSYS LBP325x ви овозможува да го надградите со три дополнителни касети за хартија - идеално за печатење големи количини.

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

Печатење со голема брзина

Зголемете ја продуктивноста во деловното опкружување со неверојатни брзини на печатење од 43 стр./мин. и 65 стр./мин. за A4-формати и A5-формати соодветно.

Мали димензии

Искористете го слободниот простор максимално во помалите канцеларии со ефикасен и компактен печатач.

Едноставно користење

Преземете ја контролата преку практичен и интуитивен 5-линиски LCD-екран.

Canon i-SENSYS LBP325x

Спецификации

Icon 01

Црно-бел ласерски печатач

Icon 02

Печатење со 43 стр./мин. во A4-формат

Icon 03

Печатење со 65 стр./мин. во A5-формат

Icon 04

3 дополнителни и изборни касети за хартија

Icon 01

Етернет врска

Icon 02

High-speed USB-приклучок

Icon 01

Практичен LCD-екран

Погледнете ги сите спецификации

Canon i-SENSYS LBP325x

Потрошни материјали

Оригинални картриџи со тонер
Оригиналните картриџи со тонер од Canon - 056 H (голем обем на печатење), 056 (стандардно) и 056 L (мал обем на печатење) за прибл. 21.000 страници, 10.000 страници и 5.100 страници соодветно - нудат неверојатен квалитет на слика и голем обем на печатење благодарение на специјално дизајнираниот тонер. Овие картриџи сега се испорачуваат со технологијата Auto Seal Removal што овозможува замена на картриџите со тонер без напор и без неред.

Награди

Поврзани производи