LBP611Cn

Серија LBP610 од Canon

Компактни и ефикасни ласерски печатачи во боја што нудат висококвалитетно печатење и компатибилност со мобилни уреди наменети за мали претпријатија.

Побарајте информации

Брзи, практични и сигурни ласерски печатачи во боја

Со печатење до 18 стр./мин. и импресивна технологија за бои, серијата LBP610 нуди сеопфатно решение за домашни канцеларии и мали претпријатија. Палетата нуди врвна сигурност и едноставно одржување.

Лист со податоци

Canon LBP610 series

Палета на сигурни, брзи и практични ласерски печатачи во боја со една функција, опција за двострано печатење и едноставно одржување.

Погледни видеозапис

LBP611Cn од Canon

Ласерски печатач во боја што заштедува простор, нуди брзини на печатење до 18 стр./мин. и функции што поддржуваат користење во движење. Перспективни висококвалитетни перформанси и лесно одржување - идеално за мали и домашни канцеларии.

Спецификации

18 ppm

18 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

Mobile Printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со AirPrint, Mopria

Laser Technology

Ласерска технологија

Подобри перформанси за бои

Uptime

Време на активна работа

Картриџи за тонер со голем капацитет

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Operation

Користење

Преку LCD екран

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Конструкција што ќе ви заштеди простор

Погледнете ги сите спецификации

LBP611Cn

LBP613Cdw од Canon

Овој ефикасен и практичен ласерски печатач во боја е дизајниран за користење во домот и во мали канцеларии и нуди импресивни и висококвалитетни перформанси, но и практични функции како компатибилност со мобилни уреди и двострано печатење.

Спецификации

18 ppm

18 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

Operation

Користење

Преку LCD екран

Mobile Printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со AirPrint, Mopria

Uptime

Време на активна работа

Картриџи за тонер со голем капацитет

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Connectivity

Поврзување

Директна безжична врска

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Конструкција што ќе ви заштеди простор

Погледнете ги сите спецификации

LBP654Cx

Пот. мат.