Серија i-SENSYS LBP620 од Canon

Извонредно ефикасни ласерски печатачи во боја со компактни димензии што се едноставни за поставување и ракување

Побарајте информации

hero_810x475

Висококвалитетни ласерски печатачи во боја за мали и средни деловни претпријатија

Печатењето кај малите и средните деловни претпријатија ќе се подигне на повисоко ниво со серијата i-SENSYS LBP620 од Canon - извонредно сигурни и компактни ласерски печатачи во боја што се едноставни за ракување

Погледнете ги целосните спецификации

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

i-SENSYS LBP621Cw од Canon

Печатењето во домашните или малите канцеларии ќе се подигне на повисоко ниво со i-SENSYS LBP621Cw од Canon - извонредно сигурен и компактен ласерски печатач во боја што е едноставен за ракување

Спецификации

18 ppm

Безбедност

Издавање документи со PIN

Maintenance

Поврзување

Директна безжична врска

Connectivity

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење во A4-формат од 18 стр./мин.

Laser Technology

Интуитивни контроли

LCD-екран со пет линии

Compact

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

Mobile Printing

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Security

Оригинален тонер од Canon

Висококвалитетни и компактни картриџи со тонер

Operation

Ефикасен работен процес

Голем капацитет за хартија од 250 листови

Погледнете ги сите спецификации

LBP623Cdw

i-SENSYS LBP623Cdw од Canon

Печатењето кај малите и средните деловни претпријатија ќе се подигне на повисоко ниво со i-SENSYS LBP623Cdw од Canon - извонредно сигурен и компактен печатач во боја што е едноставен за ракување и нуди двострано печатење.

Спецификации

18 ppm

Безбедност

Издавање документи со PIN

Compact

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

Connectivity

Големи брзини на печатење

21 стр./мин. еднострано/11 стр./мин. двострано

Laser Technology

Интуитивни контроли

LCD-екран со пет линии

Maintenance

Поврзување

Директна безжична врска

Mobile Printing

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Operation

Ефикасен работен процес

Голем капацитет за хартија од 250 листови

Security

Зголемете ја продуктивноста

Двострано печатење

Погледнете ги сите спецификации

LBP623Cdw

Потрошни материјали