LBP653cdw

Серија LBP650 од Canon

Ефикасни ласерски печатачи во боја со една функција создадени за мали претпријатија, со екран на допир и потполно нов и побрз систем.

Побарајте информации

Брзи ласерски печатачи во боја со многубројни функции

Палетата LBP650 е дизајнирана за претпријатија во развој и нуди брзини на печатење до 27 стр./мин. и напредна технологија за бои. LBP654Cx се одликува со екран на допир од 12,7 cm (5”) и библиотека со апликации за да обезбеди целосно решение за ласерско печатење.

Лист со податоци

LBP650 Series

Новата серија LBP650 им нуди сè што им е потребно на малите деловни претпријатија - ласерско печатење во боја со многу опции, практичен екран на допир и импресивна брзина од 27 стр./мин.

Погледни видеозапис

uniFLOW Online Express

Преземете ја контролата врз управувањето и трошоците за печатење преку оптимизирање на вашите уреди од Canon со безбедно решение основано врз Cloud. Софтверот uniFLOW Online Express, што е достапен кај најновите канцелариски уреди од Canon, ќе ја подобри продуктивноста и ќе ја врати вашата инвестиција. Надградете ги вашите уреди преку регистрација на интернет.

Погледнете ја брошурата

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

LBP654Cx од Canon

LBP654Cx се одликува со ефикасна брзина на печатење до 27 стр./мин., интуитивен екран на допир во боја од 12,7 cm и библиотека со иновативни апликации, поради што е најдобар ласерски печатач со една функција за мали претпријатија.

Спецификации

27 ppm

27 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување преку екран на допир во боја

App library

Библиотека со апликации

Иновативни апликации

Mobile Printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со AirPrint, Mopria

Uptime

Време на активна работа

Картриџи за тонер со голем капацитет

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Connectivity_160x100

Поврзување

Директна безжична врска

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Погледнете ги сите спецификации

LBP654Cx

LBP653Cdw од Canon

Одликувајќи се со извонредна продуктивност и голем број практични функции, печатачот LBP653Cdw е совршена опција за мали претпријатија на кои им е потребен висококвалитетен и сигурен ласерски уред во боја.

Спецификации

27 ppm

27 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

Mobile Printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со AirPrint, Mopria

Laser Technology

Ласерска технологија

Подобри перформанси за бои

Uptime

Време на активна работа

Картриџи за тонер со голем капацитет

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Connectivity_160x100

Поврзување

Директна безжична врска

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Конструкција што ќе ви заштеди простор

Погледнете ги сите спецификации

LBp653cdw

Пот. мат.

Дополнителна опрема