Серија i-SENSYS LBP660 од Canon

Извонредно брзо и неверојатно прецизно ласерско печатење во боја со компактни печатачи опремени со многубројни функции што се совршени за мали и средни канцеларии

Побарајте информации

Canon LBP660 series

Печатачи во боја со голема брзина што се опремени со многубројни функции и наменети за мали канцеларии

Печатачите од серијата i-SENSYS LBP660 на Canon имаат компактни куќишта, но тие се опремени со напредни функции и нудат брзини на печатење до 27 стр./мин. (A4-формат, еднострано), многубројни апликации и универзален управувач за најавување што ја подобруваат продуктивноста, безбедноста и управувањето со трошоците (LBP664Cx).

Погледнете ги целосните спецификации

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

i-SENSYS LBP663Cdw од Canon

Ласерскиот печатач во боја LBP663Cdw е извонредно брз и неверојатно прецизен и опремен е со функции што се дизајнирани да ги подобрат работните процеси во малите и средните канцеларии.

Спецификации

productivity_160x100-17ecc0fa-f45f-4a38-8dec-7dc61d6320cf.png

Продуктивност

Автоматско двострано печатење

mobile_160x100-c2c5ea07-daba-489c-a6fa-2b244b4d32b1.png

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

rapid-speeds_160x100-eadecda4-5262-4641-86f9-1a69a7fc772e.png

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со брзина од 27 стр./мин.

 intuitive-controls_160x100-9d78ab22-d1a2-48f7-8d77-75c7c84ecbd9.png

Интуитивни контроли

LCD-екран со пет линии

sleek-design_160x100-b0601733-412d-462c-8323-acb1cbc29109.png

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

security_160x100-42a7f855-cb66-4df5-8e22-d73a68c43f5e.png

Безбедност

Издавање документи со PIN

wi-fi-connectivity_160x100-9971e974-87c1-4861-b4ee-a58714010ad2.png

Поврзување

Директна безжична врска

Paper-sizes-385433ef-d69d-4e2e-b9e4-71955ddaebde.png

Големини на хартија

A4 и A5

Погледнете ги сите спецификации

Canon lbp663cdw

i-SENSYS LBP664Cx од Canon

Ласерскиот печатач во боја LBP664Cx е извонредно брз и неверојатно прецизен, оптимизиран за мали канцеларии, опремен со многубројни опции и иновативни функции како универзален управувач за најавување што ја подобруваат безбедноста и управувањето со трошоците.

Спецификации

mobile_160x100-c2c5ea07-daba-489c-a6fa-2b244b4d32b1.png

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

application-library_160x100-b8b618b4-9dbd-4a0a-a99c-6927b0b5d23a

Универзален управувач за најавување

Прилагодливи апликации на екранот

security_160x100-42a7f855-cb66-4df5-8e22-d73a68c43f5e.png

Безбедност

Издавање документи со PIN

rapid-speeds_160x100-eadecda4-5262-4641-86f9-1a69a7fc772e.png

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина до 27 стр./мин.

 intuitive-controls_160x100-9d78ab22-d1a2-48f7-8d77-75c7c84ecbd9.png

Интуитивни контроли

Екран на допир во боја од 12,7 cm

sleek-design_160x100-b0601733-412d-462c-8323-acb1cbc29109.png

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

wi-fi-connectivity_160x100-9971e974-87c1-4861-b4ee-a58714010ad2.png

Поврзување

Директна безжична врска

intuitive-controls_160x100-b819f371-b170-4a9c-bff3-5d9155e68df1.png

Контрола

Универзален управувач за најавување

nfc_160x100-bd35ba1b-fe7e-41f6-803b-99c83d72491f.png

Впарување преку NFC

Допрете и поврзете

Погледнете ги сите спецификации

Canon lbp664cx

Потрошни материјали