Печатачи со една функција

i-SENSYS LBP722Cdw

Спецификации

Спецификации

 • 38 стр./мин.

  Брзина на печатење

 • Голема продуктивност

  Автоматско двострано печатење

 • 2.300 листови

  Максимален капацитет за страници со дополнителни касети

 • Безжично поврзување

  Управувајте со печатењето од мобилни уреди

 • Гарантирана безбедност

  Безбедно печатење и McAfee Embedded Control

Детални спецификации

Општи спецификации

Спецификации за печатење

Работа со медиуми

Интерфејс и софтвер

Општи карактеристики

Потрошни материјали

Дополнителна опрема и опции