Canon i-SENSYS LBP852Cx

Брз печатач за A3-формати во боја со многубројни функции, голем капацитет за хартија и гаранција за висококвалитетни резултати при печатење врз различни формати на медиуми.

Побарајте информации

Canon i-SENSYS LBP852Cx

Повеќенаменски и ефикасен печатач со една функција што нуди многубројни опции за печатење

Уред со голем капацитет и мали димензии што печати со неверојатен квалитет во режимот за живописни бои и нуди поддршка за печатење врз многубројни хартиени медиуми со големина од A6 па сè до реклами.

Погледнете ги целосните спецификации

Преземете го листот со податоци

Спецификации

Продуктивност

Двострано печатење

Големи брзини на печатење

До 36 стр./мин. (A4), 18 стр./мин. (A3)

Компактен дизајн

Лесно поставување на работна маса

Квалитетно печатење

Печатење со режим за живописни бои

Голем капацитет

Макс. 2.850 листови

Интеграција со постоечка опрема

Компатибилност со uniFLOW

Безбедност

Безбедно печатење и шифрирање податоци

Хартиени медиуми

Од A6 до должина за реклами (1200 mm)

Погледнете ги сите спецификации

i-SENSYS LBP852Cx

Потрошни материјали