Серија MF420 од Canon

Повеќефункционален печатач i-SENSYS од Canon за работни групи SME што нуди брзина, издржливост, квалитет, ефикасност и можност за поврзување со мобилни уреди.

Побарајте информации

Canon MF420 series

Брзо и безбедно поврзување со мобилни уреди

Палета на брзи, висококвалитетни и повеќефункционални црно-бели печатачи наменети за работни групи SME на кои им е потребна можност за поврзување со мобилни уреди.

uniFLOW Online Express

Преземете ја контролата врз управувањето и трошоците за печатење преку оптимизирање на вашите уреди од Canon со безбедно решение основано врз Cloud. Софтверот uniFLOW Online Express, што е достапен кај MF428x и MF429x, ќе ја подобри продуктивноста и ќе ја врати вашата инвестиција. Надградете ги вашите уреди преку регистрација на интернет.

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

i-SENSYS MF421dw

Сигурен печатач, наменет за канцеларии или работни групи SME, што е лесен за користење и нуди многубројни функции.

Спецификации

Оригинален сè-во-едно картриџ

Овозможува полесно и посигурно печатење

Едноставен за користење

LCD-екран на допир во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Брзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Многубројни апликации

Прилагодливи и автоматизирани функции

Висок квалитет

Резолуција до 1200 x 1200 dpi

Безбедност

Пристап до печатење преку PIN

Погледнете ги сите спецификации

Canon MF421dw

i-SENSYS MF426dw

Издржлив и сигурен сè-во-едно печатач со факс за канцеларии и работни групи SME што е практичен за користење и нуди многубројни функции.

Спецификации

Оригинален сè-во-едно картриџ

Овозможува полесно и посигурно печатење

Голем капацитет

Фах за 250 листови за форматите A4, A5 и A6

Едноставен за користење

LCD-екран на допир во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Брзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Многубројни апликации

Прилагодливи и автоматизирани функции

Висок квалитет

Резолуција до 1200 x 1200 dpi

Безбедност

Пристап до печатење преку PIN

Погледнете ги сите спецификации

Canon MF426dw

i-SENSYS MF428x

Издржлив и сигурен повеќефункционален печатач, наменет за канцеларии и работни групи SME, што е практичен за користење и нуди безбедно поврзување со мобилни уреди и високо ниво на контрола.

Спецификации

Поддршка за uniFLOW

Контролирајте го пристапот, трошоците, безбедноста и проверката на идентификација.

Многубројни апликации

Прилагодливи и автоматизирани функции

Едноставен за користење

LCD-екран на допир во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Брзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Универзален управувач за најавување

Ја зголемува сигурноста, продуктивноста и контролата

Поврзување со мобилни уреди

Апликациите за мобилни телефони овозможуваат безбедно печатење преку паметни телефони или таблет-уреди

Безбедност

Пристап до печатење преку PIN

Погледнете ги сите спецификации

Canon MF428x

i-SENSYS MF429x

Најдобриот модел од серијата MF420 - издржлив и сигурен сè-во-едно печатач со факс за канцеларии и работни групи SME што е практичен за користење и нуди безбедно поврзување со мобилни уреди и високо ниво на контрола.

Спецификации

Поддршка за uniFLOW

Контролирајте го пристапот, трошоците, безбедноста и проверката на идентификација.

Многубројни апликации

Прилагодливи и автоматизирани функции

Едноставен за користење

LCD-екран на допир во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 38 стр./мин.

Брзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Универзален управувач за најавување

Ја зголемува сигурноста, продуктивноста и контролата

Поврзување со мобилни уреди

Апликациите за мобилни телефони овозможуваат безбедно печатење преку паметни телефони или таблет-уреди

Безбедност

Пристап до печатење преку PIN

Погледнете ги сите спецификации

Canon MF429x

Потрошни материјали