Серија MF520 од Canon

Серијата MF520 од Canon е составена од брзи, сигурни и повеќефункционални црно-бели печатачи што нудат висококвалитетно двострано печатење за мали и средни тимови.

Побарајте информации

Canon MF520 series

Брзина, практичност, продуктивност и сигурност

Одликувајќи се со брзина на печатење од 43 стр./мин., двострано скенирање, поврзување со мобилни уреди и практична контрола преку екран на допир, серијата MF520 помага во зголемување на ефикасноста на малите тимови.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

i-SENSYS MF522x

Брз, сигурен и практичен црно-бел уред за печатење, скенирање и копирање со можност за поврзување со мобилни уреди.

Спецификации

Многубројни апликации

Прилагодување и автоматизирање на секојдневните функции преку иконите на екранот.

Поддршка за uniFLOW

Контролирајте го пристапот, трошоците, безбедноста и проверката на идентификација на корисниците.

Универзален управувач за најавување

Ја зголемува сигурноста, продуктивноста и контролата на вашиот уред i-SENSYS.

Екран на допир

LCD-екран во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 43 стр./мин.

QR-код

Брзо и директно поврзување со мобилни уреди

Подобри оригинални картриџи

Овозможува побрзо и полесно печатење

Гарантирана сигурност

Заштитете ги документите

Canon MF522x

i-SENSYS MF525x

Брз, сигурен и практичен црно-бел уред за печатење, скенирање, копирање и испраќање факс со можност за поврзување со мобилни уреди.

Спецификации

Многубројни апликации

Прилагодување и автоматизирање на секојдневните функции преку иконите на екранот.

Поддршка за uniFLOW

Контролирајте го пристапот, трошоците, безбедноста и проверката на идентификација на корисниците.

Универзален управувач за најавување

Ја зголемува сигурноста, продуктивноста и контролата на вашиот уред i-SENSYS.

Екран на допир

LCD-екран во боја од пет инчи

Големи брзини на печатење

Брзина на печатење до 43 стр./мин.

QR-код

Брзо и директно поврзување со мобилни уреди

Гарантирана сигурност

Заштитете ги документите

Вграден факс

Последната состојка за максимален повеќефункционален пакет

Canon MF525x

Потрошни материјали