Серија i-SENSYS MF640 од Canon

Повеќефункционални печатачи во боја што се издржливи, сигурни и брзи. Различни опции за поврзување мобилни уреди за максимално зголемување на продуктивноста.

Побарајте информации

 i-SENSYS-MF640-Series

Повеќефункционални печатачи во боја што се идеални за мали и средни деловни претпријатија

Серијата i-SENSYS MF640 од Canon е оптимизирана за мали канцеларии и нуди висококвалитетно печатење во боја, скенирање, копирање и праќање факс (MF645Cx). Уредите се продуктивни, издржливи и брзи, а нудат и паметни опции за поврзување со мобилни уреди.

Погледнете ги целосните спецификации

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

i-SENSYS MF641Cw од Canon

Повеќефункционален печатач во боја што е оптимизиран за мали и средни деловни претпријатија. Освен тоа што е издржлив, сигурен и брз, MF641Cw се одликува и со голем екран во боја на допир и компактен дизајн.

Спецификации

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 18 стр./мин.

Efficient workflow

Ефикасен работен процес

Голем капацитет за хартија од 250 листови

Intuitive controls

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Sleek design

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Smart toner cartridges

Паметни картриџи со тонер

Компактни и висококвалитетни

3 in 1 device

3-во-1 уред

Печатење, копирање, скенирање

Погледнете ги сите спецификации

mf641cw

i-SENSYS MF643Cdw од Canon

Повеќефункционален печатач во боја што е комплетно редизајниран и оптимизиран за мали и средни деловни претпријатија. MF643Cdw нуди подобрени опции за скенирање и печатење, како и автоматско двострано печатење и различни опции за печатење од мобилни уреди.

Спецификации

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 21 стр./мин.

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Productivity

Продуктивност

Автоматско двострано печатење

Efficient workflow

Ефикасен работен процес

Голем капацитет за хартија од 250 листови

3 in 1 device

3-во-1 уред

Печатење, копирање, скенирање

Intuitive controls

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Smart toner cartridges

Паметни картриџи со тонер

Компактни и висококвалитетни

Погледнете ги сите спецификации

mf643cdw

i-SENSYS MF645Cx од Canon

MF645Cx е издржлив, сигурен и брз повеќефункционален печатач во боја со опција за факс што е идеален за мали и средни деловни претпријатија. MF645Cx се одликува и со обемни опции за безбедност и управување со трошоците, како и двострано скенирање во едно поминување за поголема продуктивност.

Спецификации

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 21 стр./мин.

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Control

Контрола

Универзален управувач за најавување

Efficient workflow

Ефикасен работен процес

Голем капацитет за хартија од 250 листови

Intuitive controls

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Productivity

Продуктивност

Автоматско двострано печатење

Efficiency

Ефикасност

Двострано скенирање во едно поминување

Погледнете ги сите спецификации

mf645cx

Потрошни материјали

Награди