Canon i-SENSYS MF730 Series

Серија MF730 oд Canon

Најдобрите придружници за малите претпријатија, со екран на допир од 12,7 cm, Библиотека на апликации и беспрекорни перформанси.

Побарајте информации

Редефинирање на можностите на ласерското печатење во боја

Изработени за современите деловни простории, печатачите од серијата MF730 погодна за мобилни телефони ја нудат новата ласерска технологија од Canon, едноставно ракување преку екран на допир без копчиња, директна безжична врска и брзо и висококвалитетно печатење во боја.

Лист со податоци

i-SENSYS MF730 Series

Иновативна палета на повеќефункционални ласерски печатачи во боја со интуитивни функции, брзини на печатење до 27 стр./мин. и импресивни перформанси.

Погледни видеозапис

uniFLOW Online Express

Преземете ја контролата врз управувањето и трошоците за печатење преку оптимизирање на вашите уреди од Canon со безбедно решение основано врз Cloud. Софтверот uniFLOW Online Express, што е достапен кај најновите канцелариски уреди од Canon, ќе ја подобри продуктивноста и ќе ја врати вашата инвестиција. Надградете ги вашите уреди преку регистрација на интернет.

Погледнете ја брошурата

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

Дизајниран за да ја зголеми продуктивноста, MF732Cdw на малите деловни претпријатија им нуди целосно "сè-во-едно" повеќефункционално решение. Вклучува висококвалитетно ласерско печатење во боја, екран на допир од 12,7 cm и брзо печатење до 27 стр./мин.

Спецификации

27 ppm

27 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување на екран на допир во боја

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Laser technology

Ласерска технологија

Подобрени перформанси во боја

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Connectivity

Поврзување

Директно безжично поврзување

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Дизајн кој заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

mf732cdw-frt_800x470.png

Canon MF734Cdw

Овој повеќефункционален ласер во боја претставува одлично решение за SME претпријатијата. Практичните функции како брзото двострано скенирање во едно поминување, екранот на допир во боја од 12,7 cm и брзото двострано печатење ја зголемуваат продуктивноста.

Спецификации

27 ppm

27 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување на екран на допир во боја

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Faster scans

Побрзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Connectivity

Поврзување

Директно безжично поврзување

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Дизајн кој заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

mf734cdw-frt_800x470.png

Canon MF735Cx

Со совршена комбинација на практичност и иновативност, MF735Cx е изработен за развој на SME претпријатијата. Со функциите на интуитивната Библиотека на апликации, екранот на допир од 12,7 cm и импресивниот квалитет на печатењето, ова е најдобриот печатач за малите претпријатија.

Спецификации

27 ppm

27 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување на екран на допир во боја

Application Library

Библиотека на апликации

Прилагодливи апликации

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Faster scans

Побрзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Connectivity

Поврзување

Директно безжично поврзување

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Погледнете ги сите спецификации

mf735cx-frt_800x470.png

Awards

Пот. мат.

Дополнителна опрема