Canon i-SENSYS MF740 Серија

Извонредно брзо и неверојатно прецизно ласерско печатење во боја со компактни повеќефункционални печатачи опремени со многубројни функции што се оптимизирани за мали канцеларии

Побарајте информации

hero_810x475

Повеќефункционални печатачи во боја со многубројни функции за мали канцеларии

Серијата i-SENSYS MF740 од Canon одново го дефинира стандардот за повеќефункционален печатач во боја оптимизиран за мали канцеларии. Брзините на печатење до 27 стр./мин. за A4-формати и функциите за двострано печатење, скенирање и копирање имаат сличен излезен капацитет. Технологијата за ласерско печатење во боја овозможува совршено отпечатени материјали во секое време.

Погледнете ги целосните спецификации

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

i-SENSYS MF742Cdw од Canon

Повеќефункционалниот печатач во боја i-SENSYS MF742Cdw од Canon ќе им помогне на сопствениците на мали и средни деловни претпријатија во работата и ќе ја зголеми нивната продуктивност на повисоко ниво

Спецификации

Connectivity

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 27 стр./мин.

Security

Продуктивност

Автоматско двострано печатење

Laser Technology

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Compact

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

18 ppm

Безбедност

Издавање документи со PIN

Maintenance

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Mobile Printing

Елегантен дизајн

Компактна форма што заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

LBP623Cdw

i-SENSYS MF744Cdw од Canon

Повеќефункционалниот печатач во боја i-SENSYS MF744Cdw од Canon со дополнителна опција за факс ќе им помогне на сопствениците на мали и средни деловни претпријатија да ја зголемат продуктивноста со помош на неговите напредни функции како што е двостраното скенирање во едно поминување

Спецификации

Connectivity

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 27 стр./мин.

Security

Продуктивност

Двострано скенирање во едно поминување

Laser Technology

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Compact

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

18 ppm

Безбедност

Издавање документи со PIN

Maintenance

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Security

Брз факс

Брзина од 3 секунди по страница

Operation

Впарување преку NFC

Допрете и поврзете

Погледнете ги сите спецификации

LBP623Cdw

i-SENSYS MF746Cx од Canon

Повеќефункционалниот печатач во боја i-SENSYS MF746Cx од Canon со опција за факс и многубројни опции за контрола на печатењето нуди обемни опции за безбедност и управување со трошоците

Спецификации

Connectivity

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење на A4-формати со брзина од 27 стр./мин.

Security

Продуктивност

Двострано скенирање во едно поминување

Laser Technology

Интуитивни контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Compact

Печатење од мобилен телефон

Може да се користи со Android и iOS

18 ppm

Безбедност

Издавање документи со PIN

Maintenance

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Security

Брз факс

Брзина од 3 секунди по страница

Operation

Впарување преку NFC

Допрете и поврзете

Security

Контрола

Универзален управувач за најавување

Погледнете ги сите спецификации

mf746cx

Потрошни материјали

Награди