Canon Camera

Сè-во-едно канцелариски печатачи во боја

i-SENSYS MF832Cdw

Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс со голема брзина како никогаш досега, благодарение на сè-во-едно ласерскиот печатач во боја што е оптимизиран за непречено работење, независно дали сте на терен или во канцеларијата.

 • Брзини на печатење до

  38 стр./мин.

 • LCD-екран на допир од

  17,8 cm / 7 инчи

 • Поголема меморија до

  64 GB

 • Максимален капацитет на хартија од

  2.300 листови

 • Бидете во чекор со дигиталната трансформација, независно дали сте во канцеларијата или дома

  Брзото и флексибилно работење со напредна соработка ја зголемува продуктивноста, независно каде се наоѓате. Движете се безбедно низ различни работни опкружувања со приспособените контроли, напредните опции за поврзување и интуитивното корисничко доживување.

  Оптимизирана продуктивност

  Подобрете ја ефикасноста на процесите со големи брзини на печатење и скенирање, поддршка за мали медиуми и централизирано управување со печатењето преку Microsoft Universal Print.

  Интуитивно корисничко доживување

  Професионалната корисничка контрола е едноставна благодарение на природните работни процеси и командите со еден допир преку големиот LCD-екран на допир од 17,8 cm / 7 инчи.

  Подобри опции за поврзување

  Опциите за поврзување нудат беспрекорна соработка и продуктивност, користење апликации за мобилни уреди и поддршка за две мрежи.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за начинот на кој i-SENSYS MF832Cdw од Canon може да ја зголеми вашата деловна продуктивност, како на терен, така и во канцеларијата.

  Спецификации

  • Големи брзини на печатење

   Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

  • Брзо скенирање

   Брзини на скенирање до 150 слики/мин.

  • Безжично поврзување

   Поддршка за Microsoft Universal Print

  • Интуитивни контроли

   LCD-екран на допир од 7 инчи

  • Оригинален тонер од Canon

   Висококвалитетни и компактни картриџи со тонер

  • Далечинско управување

   Автоматизирана функција eMaintenance за уредите поврзани во мрежа

  • Печатење од мобилни уреди

   Компатибилност со Android и iOS

  Notification Imagee

  Награди

  Слични производи и решенија

  Подобрете ги вашите деловни можности за печатење и скенирање со i-SENSYS MF832Cdw од Canon