i-SENSYS X 1238i Series

Серија i-SENSYS X 1238i од Canon

Компактни и флексибилни уреди што ја искористуваат моќта на Cloud.

Побарајте информации

Повеќефункционални печатачи за црно-бели A4-формати што ќе го подобрат печатењето во вашата канцеларија

Поедноставете ги работните процеси и печатете од секоја локација

Зголемете ја продуктивноста

Подобрете ја ефикасноста со поедноставување на процесите со документи со помош на приспособени контроли за корисникот и уредот.

Поврзување со Cloud

Централизирајте ја контролата врз сите ваши уреди со софтверот uniFLOW Online Express врз основа на Cloud и сервер.

i sensys x 1238if

Печатење и скенирање во движење

Печатете и скенирајте директно од мобилни уреди

Напредна безбедност

Заштитете ја доверливоста на документите со вградена проверка на идентитетот на корисниците и шифрирање на податоците.

Компактна големина

Минимизирајте го зафаќањето на канцеларискиот простор со уреди што се доволно мали и лесни за да се чуваат на работна маса.

image2

Серија i-SENSYS X 1238i


Преземете содржина

Лист со технички податоци и конфигурации

Дознајте ги сите технички податоци и спецификации за серијата i-SENSYS X 1238i од Canon

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Дознајте како серијата i-SENSYS X 1238i на Canon може да ја зголеми продуктивноста во вашата канцеларија

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палетаРешенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P