i-SENSYS X 1238p Series

Серија i-SENSYS X 1238P од Canon

Уреди за на работна маса што нудат професионално печатење

Побарајте информации

Повеќенаменски ласерски печатачи за црно-бели A4-формати наменети за дополнување на поголеми решенија за канцелариско печатење

Идеални за мали и динамички работни групи и канцеларии

Голема продуктивност

Интуитивните контроли кај сите уреди во палетата нудат практично користење.

Решенија за Cloud

Софтверот uniFLOW Online Express се испорачува со производот и нуди многубројни можности за Cloud.

i-SENSYS X 1238P Series

Напредни опции за поврзување

Поврзувањето во мрежа, преку USB и со мобилни уреди овозможува печатење и скенирање од секоја локација.

Сеопфатна безбедност

Безбедноста на уредот, документите и мрежата овозможува целосна заштита за вашите податоци.

Заштедува простор

Компактниот дизајн овозможува беспрекорна интеграција на уредите во сите канцеларии.

i-SENSYS X 1238P Series

Преземете содржина

Лист со технички податоци и конфигурации

Дознајте ги сите технички податоци и спецификации за серијата i-SENSYS X 1238P од Canon

Преземете го листот со технички податоци

Алатка за конфигурирање на производ

Benefits Datasheet

Пронајдете уреди од серијата i-SENSYS X 1238P на Canon што совршено ќе се вклопат во вашата канцеларија

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палетаРешенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P